Uitschrijven

Heropening 19 mei

Beste Leden.

We hebben goed nieuws, vanaf woensdag 19 mei om 00.00 uur is de sportschool weer geopend!
Vooralsnog kan je zonder app reservering terecht, omdat we praktisch nooit boven de limiet van 30 personen in een ruimte uit komen.
En omdat je bij binnenkomst alsnog d.m.v.je persoonlijke ledenpas wordt geregistreerd.
Conform de richtlijnen van het RIVM moet je een mondkapje dragen bij binnenkomst en in de ruimte waar de opbergrekken voor de tassen e.d. zich bevinden.
In de fitnesszaal mag het mondkapje weer af.
De anderhalve meter afstand regel blijft van kracht, evenals alle andere corona basis regels.
Ook zullen de kleedkamers gesloten blijven.
Daarom ons verzoek om alvast in sportkleding binnen te komen, en om zo weinig mogelijk spullen mee te nemen naar het fitnesscentrum.
Omdat we vooral de eerste weken toch wel een grote toeloop verwachten, willen we ook iedereen verzoeken om zo snel en efficiënt als mogelijk te trainen.
Vooral in de piekuren moeten we zien te vermijden dat er te grote drukte ontstaat, waardoor o.a.1,5 meter afstand houden moeilijker wordt, en dat de 30 personen grens wordt overschreden.
Waardoor we dan alsnog het app reserveringssysteem in zouden moeten voeren, en dat zou zonde zijn.
We gaan ervan uit dat iedereen zijn of haar steentje aan een goed verloop wil bijdragen, zodat we met z’n allen toch weer lekker aan de gang kunnen ( blijven ) gaan.

In de fitnesszaal hebben we ondertussen de inrichting weer iets veranderd en nieuwe apparatuur geplaatst.
Alhoewel we blijven vechten met de beschikbare ruimte zal het proces van anders inrichten en nieuwe apparatuur plaatsen het komende half jaar nog wel even doorgaan.
Stilstand is immers achteruitgang.

We zijn ondertussen gestart met het realiseren van een permanente buitengym.
Deze werkzaamheden zullen gewoon doorgaan, zodat er bij een eventuele volgende lockdown altijd de mogelijkheid is om buiten door te kunnen blijven trainen!
Ook kan de buitengym straks overdag bij mooi weer voor leden worden opengesteld, zodat je bij ons ook heerlijk in de buitenlucht en het zonnetje een perfecte workout kan hebben.
Blijf gezond en hopelijk tot snel.

Team L.A. Gym