Sportschool Drachten

Sportschool Drachten

L.A. Gym sportschool Drachten

Sportschool Drachten 
Ben jij op zoek naar een fijne sportschool in Drachten waar je met behulp van de beste fitnessapperatuur jouw conditie op peil krijgt en houdt? Bij L.A. Gym in Drachten hebben we alles in huis om in beweging te komen en fit te worden. 

Onze fitnessomgeving is erop ingericht om aan de vraag van onze leden te kunnen voldoen. Of dat nu cardiotraining, krachttraining of allemaal betreft, bij L.A. Gym in Drachten kun je terecht om jouw sportambities in de praktijk te brengen. Met ons 24/7 principe kun je bovendien elk moment van de dag bij ons terecht. Sporten doe je grotendeels voor jezelf, maar bij L.A. Gym zorgen we ervoor dat ook de sfeer altijd goed is. 

Sportschool Drachten? L.A. Gym!

Jouw gym,Jouw ruimte

Bij L.A. Gym in Drachten doen we ons best om ieder lid een zo fijn en inspirerend mogelijk verblijf in de gym te bezorgen.

personal training assistentie

Train zoals het hoort met behulp van onze personal trainers.

24/7 toegang voor leden

Meest uitgebreid en gevarieerd aanbod van apparatuur

Privé douches en toiletten

Douche na je training in een privé douchekabine.

voedings supplementen

Koop voor je training voedingssuplementen bij ons.

Geschikt voor ieder sportdoel

Door een sport uit te oefenen heb je vaak een bepaald doel voor ogen. Beoefen je fitness, dan zullen vetverbranding, spierversterking en conditietraining een van jouw doelen zijn of misschien zijn ze dat wel allemaal. Door bij L.A. Gym in Drachten te sporten, kies je voor een sportschool die de wensen van de leden centraal zet. Jouw persoonlijke wensen en voorkeuren vinden wij belangrijk. Dat komt in meerde facetten tot uiting. Zo beschikken we over een uitgebreide fitnessapparatuuruitstalling met meer dan 130 toestellen, zodat van wachttijden geen sprake is.  

Door onze jaren van ervaring binnen het sportschoolwezen kennen wij de wensen van onze klanten door en door. Als je op zoek naar een sportschool bent, wil je gewoon kunnen sporten zonder beperkingen. Daarom mogen we L.A. Gym graag dé no-nonsense sportschool noemen. Op ons kun je altijd rekenen. Letterlijk. Want om fit te kunnen blijven, is sporten wanneer jij wilt een vereiste. Bij ons kun je 24/7 terecht. Met de ledenpas krijg je toegang tot de fitnessruimte wanneer jij dat wilt. Zodat jij kunt losgaan met sporten. We hanteren geen beperkende openingstijden, maar je kunt gewoon elk moment van de dag bij ons terecht.

Sportschool Drachten
Sportschool Drachten - De nieuwste apparatuur bij L.A. Gym

Train met een personal trainer in Drachten

Met behulp van een personal trainer heb je de weg naar fit worden scherp in het vizier. Door te trainen onder supervisie van een personal trainer kun jij jouw doelen echt scherpstellen. Dat is makkelijk, de kunde van onze vakmensen brengen je in beweging én begeleiden en motiveren je. Dat kan soms net dat duwtje in de goede richting zijn naar jouw beoogde einddoel. Bovendien hebben ze alle kennis van de juiste voeding en voedingssupplementen die onontbeerlijk zijn voor het finetunen van je doelstellingen. 

Kom ook jij in beweging bij L.A. Gym? Onze personal trainers helpen je graag. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen!

onze tarieven

Sportschool Drachten

Bij L.A. GYM bieden we je een aantal betalingsmogelijkheden. Hiermee hopen we een passende methode te voorzien die past bij jouw situatie.

losse training

€9,50

Per keer

Jaar abonnement

€32,50

Per Maand

maand abonnement

€35,-

Per Maand

Ervaar alle voordelen van sporten bij l.A. Gym

Als al je noeste inspanningen hun vruchten afwerpen en je lichaam zichtbaar ten goede verandert, is dat de kroon op je harde werk. Maar een fitter er sterker lichaam is niet het enige voordeel dat je opstrijkt. Beoefen je fitness, dan gaat ook je mentale gezondheid met sprongen vooruit. En van die sterkere mindset pluk je op dagelijkse basis ook weer de vruchten. Regelmatig in beweging komen zorgt ervoor dat je minder stress zult ervaren en minder kans hebt om depressief te worden. Dit gaat op voor zowel matig tot intensieve beweging. Indirect verstevig je meerdere gezondheidsaspecten, zoals een betere weerstand en een beter slaappatroon. 

Voldoende beweging zorgt bovendien voor het vergroten van het zelfvertrouwen. En ook je stemming en humeur gaan er ook behoorlijk op vooruit, laat onderzoek zien. Een sterk fysiek en een krachtige mindset: sport is de drijvende kracht erachter. Genoeg redenen om je eens te laten informeren over een sportschoolabonnement. En mocht je je inschrijven bij L.A. Gym in Drachten, dan doe je het harde werk natuurlijk zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen: onze vriendelijke medewerkers helpen je graag vooruit. 

Sportschool Drachten

Een van de beste sportscholen in Drachten

We durven te zeggen dat wij als L.A. Gym sportschool Drachten één van de betere sportscholen in Drachten en omstreken zijn. Dat is niet bedoeld om onszelf op de borst te kloppen, het is simpelweg wat anderen over ons zeggen. We nodigen je dan ook uit om het zelf te ontdekken in onze sportschool in Drachten!

Zoals je hebt kunnen lezen heeft L.A. Gym alles in huis om relaxed en op jouw tempo te kunnen sporten. Onze laagdrempelige formule, kundige medewerkers en gezellige sfeer zorgen ervoor dat jij naar hartenlust kunt fitnessen in onze ruim opgezette sportschool Drachten. Wanneer jij dat wilt en op jouw voorwaarden. We heten jou van harte welkom in ons fitnesshart bij L.A. Gym. Zien we je snel? We maken je graag wegwijs binnen sportschool Drachten L.A. Gym.